Rollenbankdagen

In samenwerking met Beek Auto Racing organiseert BMWspeed regelmatig rollenbankdagen voor clubs, clubleden, grote groepen en geïnteresseerde autofanaten. Tijdens deze dagen geven we klanten de kans hun auto te laten testen op de bank. De rollenbankdagen zijn meestal op een zaterdag. Clubs kunnen maximaal 15 auto’s laten controleren op vermogen en koppel testen tijdens z’n evenement.

We beginnen de dag met koffie en gebak en wanneer daar behoefte aan is leggen we iets uit over het aanpassen van het motormanagement of een ander onderdeel in de (race-)auto. Daarna gaat het echte testwerk beginnen en kunnen de auto’s de rollentestbank op. Onder de supervisie van Ghisbert van Ginhoven kunnen de clubleden hun motormanagement en motorvermogen laten controleren of aanpassen.

De rollenbankdagen worden drukbezocht door clubs en clubleden uit heel Nederland en België. Enkele clubs die de afgelopen jaren een rollenbankdag organiseerde zijn onder andere de BMW E90 Club en het BMW Drivers forum. Mocht u interesse hebben om een rollenbankdag te organiseren in samenwerking met Beek Auto Racing, neem dan gerust contact met ons op.

Rollenbankdagen 01

Rollenbankdagen 02

Rollenbankdagen 03

Beek Auto Racing MercSpeed MINIspeed Porformance VAGspeed

Bezoek ook de andere dochtermerken van Beek Auto Racing B.V.